Υλικά
1 κιλό κουνουπίδι
8 αβγά
4 κ. σ. γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη αποξηραμένη
ΕκτέλεσηΒήμα 1
Κόψτε το κουνουπίδι σε μικρές μπουκιές και βράστε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
Στραγγίστε και στρώστε τα ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
Βήμα 3
Χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τη φρέσκια ρίγανη.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί πάνω από το κουνουπίδι και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει χρώμα.
newsbeast.gr