Υλικό:
– 1 πακέτο σπαγγέτι
– 6 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρά κομμάτια
– 2 κ.σ. ελαιόλαδο
– 2 σκελίδες σκόρδο
– 3 αυγά
– 140 ml κρέμα γάλακτος
– Παρμεζάνα για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
-Βράσε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
-Αφού κρυώσουν καλά για 15 λεπτά, ρίξε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί πρόσθεσε το ψιλοκομμένο μπέικον.
-Ρίξε τις σκελίδες του σκόρδου και λιώστες μέσα στο τηγάνι. Συνέχισε μέχρι να γίνει το μπέικον αρκετά τραγανό.
-Βάλε τα μακαρόνια στο τηγάνι και ανακάτεψε καλά.
-Αφού χτυπήσεις τα αυγά σε ένα πιάτο πρόσθεσε τα σιγά σιγά στο ζεστό τηγάνι, ανακατεύοντας συνεχώς.
-Στο τέλος πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε τα μακαρόνια καλά.
-Σέρβιρε πασπαλίζοντας με παρμεζάνα.
Πηγή: tlife