• Home
  • »
  • Ευ Ζην
  • »
  • Ψητές πατάτες με cheddar, μπέικον και philadephia

Ψητές πατάτες με cheddar, μπέικον και philadephia

Υλικά:

  • 4 – 6 μέτριες πατάτες
  • 4 έως 6 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • Aλάτι και πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • Γέμιση: τσένταρ, μπέικον, τυρί κρέμα philadephia, και σχοινόπρασο

Εκτέλεση:

  • Πλύνε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσεις. Ύστερα, τοποθέτησε την καθεμία ξεχωριστά μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο και πριν το κλείσεις, άλειψέ την με λίγο ελαιόλαδο και πασπάλισέ την με αλάτι και πιπέρι (ελάχιστη ποσότητα).
  • Τοποθέτησέ τις στο φούρνο και άφησε τις να ψηθούν για 20 λεπτά στους 200°C.
  • Μόλις είναι έτοιμες, τις κόβεις στη μέση και τις γεμίζεις με μικρά κομματάκια μπέικον, τριμμένο cheddar . Στην κορυφή ρίξε μία κουταλιά της σούπας philadephia και για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πασπάλισέ τις με σχοινόπρασο.
Κύλιση στην κορυφή