Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να πάρει παχύρευστη μορφή. Ανακατεύετε τη ζάχαρη με το γιαούρτι και ενώνετε το μίγμα με την κρέμα γάλακτος. Τρίβετε τα μελομακάρονα με τα χέρια και τα μοιράζετε στα ποτηράκια.
Συστατικά
- 12 μελομακάρονα
- 200 γρ. γιαούρτι
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 βάζο γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
Εκτέλεση
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να πάρει παχύρευστη μορφή. Ανακατεύετε τη ζάχαρη με το γιαούρτι και ενώνετε το μίγμα με την κρέμα γάλακτος. Τρίβετε τα μελομακάρονα με τα χέρια και τα μοιράζετε στα ποτηράκια. Βάζετε την κρέμα γιαουρτιού σε κορνέ και τα μοιράζετε στα ποτήρια καλύπτοντας τα τριμμένα μελομακάρονα. Σουρώνετε το γλυκό πορτοκαλιού και ψιλοκόβετε τα πορτοκάλια. Γαρνίρετε τα γλυκάκια με το ψιλοκομμένο γλυκό πορτοκαλιού και περιχύνετε με το σιρόπι.