Πώς θα τηγανίσεις τις αγαπημένες σας κροκέτες, π.χ. λαχανικών, πατάτας, τυριών, ψαριού, κοτόπουλου, χωρίς να…
χαλάσει το πανάρισμά τους;
Χρησιμοποίησε μεγάλες λαβίδες και με αυτές κράτα κάθε κροκέτα βουτηγμένη μέσα στο λάδι του τηγανιού για πέντε δευτερόλεπτα – το τηγάνι πρέπει να είναι βαθύ και το λάδι αρκετό.
Η τεχνική αυτή όχι μόνο θωρακίζει και διατηρεί το εξωτερικό πανάρισμα, αλλά επίσης εμποδίζει τις κροκέτες να κολλήσουν μεταξύ τους ή στο τηγάνι.