Μπορεί να παραπέμπει κατ´ ευθείαν στην κόλαση των αισθήσεων, με την λιωμένη σοκολάτα να τυλίγει τα φρουτάκια σου, όμως αποδεικνύεται τελικά πως το fondue είναι… άγιο! Και μάλιστα με σοκολάτα γάλακτος…
Συστατικά
- 450 γρ. σοκολάτα γάλακτος, τριμμένη
- 150 ml. κρέμα γάλακτος
- 2 κ.γ. στιγμιαίο καφέ σε σκόνη
- 2 βανίλιες
- 2 κ.γ. ζάχαρη
- 40 ml καυτό νερό
- Φρούτα της επιλογής σου
Τρόπος μαγειρέματος
- Βάλε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και λιώσε την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί
- Πρόσθεσε τον καφέ, τη βανίλια, τη ζάχαρη και το ζεστό νερό
- Συνέχισε το βράσιμο, ανακατεύοντας μέχρι να πάρεις ένα ομοιόμορφο μείγμα
- Κόψε τα φρούτασε κομματάκια και σέρβιρε με τη σοκολάτα ζεστή