Μους με χαλβά του μπακάλη με κανέλα

Ένα νηστίσιμο και πανεύκολο γλυκάκι που θα φτιάξετε σε μόλις 15 λεπτά

Μερίδες:4 Χρόνος προετοιμασίας:15′ Χρόνος μαγειρέματος:0′ Έτοιμο σε:15

της Ντίνας Νικολάου

Υλικά
250γρ. χαλβά με γεύση βανίλια, θρυμματισμένο
300γρ. φυτική κρέμα
4 κουτ. σούπας ταχίνι
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

Διαδικασία
Χτυπάτε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να σφίξει. Ρίχνετε το χαλβά σε ένα μούλτι, προσθέτετε το ταχίνι, ½ κουτ. γλυκού από την κανέλα και τον πολτοποιείτε.

Ενώνετε με τη βοήθεια μιας μαριζ τα δύο μίγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Μοιράζετε το τελικό μίγμα σε ποτήρια πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κανέλα και βάζετε το γλυκάκι στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε .

olivemagazine.gr

Κύλιση στην κορυφή