Σε ολόκληρη την αίθουσα του φεστιβάλ Κρητικής κουζίνας “μύρισαν” το πρόβατο με τα γιαχνερά που έφτιαξαν οι μαγείρισσες του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη. Η παρουσία του συλλόγου ήταν εντυπωσιακή καθώς παρουσίασαν κι ένα πάγκο υψηλής αισθητικής και εξαιρετικών αρωμάτων που μόνο στην Κρητική γη μπορείς να βρεις.
Η συνταγή από την πααραδοσιακή Κρητική γαστρονομίας ήταν “Πρόβατο Λεμονάτο με ποικιλία αρωματικών βρώσιμων φυτών της Κρητικής γης (Γιαχνερά)”.
Για τις εκλεκτές μαγείρισσες του ο σύλλογος αναφέρει: “Ευχαριστούμε τις κυρίες Μαρίνα Μανωλαράκη και Βάσω Τζιράκη που μαγείρεψαν εκπροσωπώντας τον σύλλογο μας”.