Γρανίτες cheesecake με φράουλες

Δροσιστικές γρανίτες με τυρί κρέμα, γιαούρτι και φράουλες

Συστατικά

1/2 φλ. μπισκότα τύπου digestive
2 κ. σούπας λιωμένο βούτυρο
1 πακέτο τυρί κρέμα
2 φλ. φράουλες κομμένες στη μέση
1/2 φλ. άχνη ζάχαρη
1/3 φλ. γάλα
1/4 φλ. γιαούρτι

Τρόπος μαγειρέματος

Τρίψε στο μπλέντερ ή με τα χέρια τα μπισκότα και σε ένα μπολ ανακάτεψέ τα με το λιωμένο βούτυρο.
Στο μίξερ χτύπησε το τυρί κρέμα με τις φράουλες, την άχνη ζάχαρη, το γάλα και το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μοίρασε το μείγμα σε θήκες για γρανίτα, αφήνοντας κενό περίπου δύο εκατοστά στην κορυφή.
Πρόσθεσε από πάνω το μείγμα μπισκότων και βουτύρου και πίεσέ το για να σταθεροποιηθεί.
Τοποθέτησε και το ξυλάκι παγωτού σε κάθε θήκη και άφησέ τα να παγώσουν στην κατάψυξη για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

tlife.gr

Κύλιση στην κορυφή